Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-11-2018 08:59:52

EgbertDutt
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-11-2018
Messages: 1

nike air max 2016

ÿþIn het continue verbeteringsproces van Nike Free-schoenen nike air max 2017 is deze buitenste eindstructuur die het voetstempo mogelijk maakt om de natuurlijke bewegingstoestand te behouden, op grote schaal gebruikt in basketbalschoenen, trainingsschoenen, hardloopschoenen, tennisschoenen en traditionele hardloopschoenen. Het is vermeldenswaard dat het omliggende ontwerp met diepe patronen van mannelijke modellen en vrouwelijke modellen niet hetzelfde is. U moet weten dat deze ontwerpen flexibiliteit en stabiliteit kunnen bieden voor de blootsvoetsport, terwijl het ook de gripprestaties van sportschoenen behoudt, evenals bescherming en demping op de zool van de voet. De Nike Free-schoenen zouden echter altijd de beste keuze zijn voor de mensen en sporters die van sportieve activiteiten houden. Als u meer informatie wilt, kunt u surfen op de website Vshoe.de. Je zou er alles op vinden wat je wilt.

met hoge snelheid, en in feite kunnen Nike Shox-schoenen dit het best illustreren. Zoals Nike Air Max-schoenen, schoenen speciaal voor het spelen van basketbal, Nike Shox-degenen die populair zijn in hardloop- en skateboarden, en dit moet worden toegeschreven aan de Firewire-technologie erin . Vandaag, voor de jonge mensen, als nike air max 90 ze, behalve Nike Shox-schoenen, in plaats van de aandacht te richten op de geavanceerde technologie van binnenuit, richten ze hun ogen alleen op het stijlvolle uiterlijk van deze schoenen, omdat dit ze uit het gewone straatbeeld kan maken. . Firewire-technologie wint een grote reputatie vanwege de comfortabele beloning die het de drager kan bieden en het maakt de nike presto schoenen extreem flexibel, die als een tweede huid van de voeten fungeren.

Met zachte Nike Shox-schoenen aan de voeten, maakt niet uit welke sporten je doet, basketbal of skateboarden, je kunt altijd verbluffende prestaties laten zien. In het jaar 1997 werd nieuwe geavanceerde technologie geïntroduceerd en er werden ook materialen met een hoge duurzaamheid gemaakt, vandaar daarna , de bladveer werd ouderwets, toen kwam het nieuwe ontwerp van Nike Shox-schoenen, tegenwoordig kunnen Nike Shox-schoenen gemakkelijk steun bieden aan de dragers en de veiligheid handhaven. Nike Shox-schoenen zijn ook beroemd om de Nike Air-technologie die op bijna alle andere soorten Nike-schoenen wordt toegepast. Aan de andere kant, in vergelijking met Nike Air Max schoenen, met binnen Firewire-technologie, lijken nike air max 2016 Nike Shox-schoenen ook geweldig.

Een ander aantrekkelijk punt van deze schoenen is dat ze kunnen worden geteld als de lichtste laarzen van alle huidige met een gewicht van slechts 230 g. De Fiber-composite-zool en het gepatenteerde Vapor Traction System in deze schoenen kunnen de drager extreem comfort bieden en veel grip creëren, zowel in solide als zachte grondzoolplaten. In feite worden ook andere technologieën gebruikt om deze schoenen te ontwerpen. Het wordt verwacht dat de toepassing van een geïnjecteerde hielbedekking van TPU met glasvezelinzetstuk en laterale hielpeulen meer sterkte en bescherming van de enkel van de dragers biedt. Vervolgens een gegoten E.V.A. sokvoering is toegevoegd om kussen te creëren om te voorkomen dat een aantal negatieve effecten het gevolg zijn van de hoge snelheid.

De toepassing van Firewire-technologie in Nike-schoenen maakt het voor de dragers mogelijk om te genieten van het gevoel de raket te berijden. En deze technologie kan de sleutel tot succes worden genoemd. In de jaren 1970 werd de Firewire-technologie geïnnoveerd. Daarna passen bijna alle soorten Nike-schoenen, van Nike Air tot Nike Shox, deze technologie toe in hun productieproces. Nike Flywire-technologie maakt gebruik van zeer sterke draden die als kabels op een hangbrug in Nike-schoenen werken om ondersteuning te bieden aan de dragers om aan hun behoeften te voldoen. Door deze technologie te gebruiken, kan de hoeveelheid gebruikte materialen in Nike-schoenen worden verminderd, en dit zou de schoenen zo veel mogelijk lichter maken, vooral de duurzaamheid,

integriteit en ondersteuning van deze schoenen worden niet verkort, daarom kan nike mercurial deze technologie een revolutionaire zijn. Met de Firewire-technologie erin, zijn Nike-schoenen uitgerust met een andere typische eigenschap, namelijk hoge snelheid, en in feite kunnen Nike Shox-schoenen dit punt het beste illustreren. Nike Shox-schoenen openen de markt van hardlopen en skateboarden vanwege het gebruik van Firewire-technologie in ze en dit is vergelijkbaar met Nike Air Max schoenen die oorspronkelijk zijn ontworpen voor basketbalspelers. De jongeren uit deze periode besteden doorgaans weinig aandacht aan de geavanceerde technologie in Nike Shox-schoenen als ze ze kopen en hechten veel waarde aan hun modieuze ontwerp [img]https://www.borutoku.com/images/shoes/nike mercurial-015sik.jpg[/img] dat hun persoonlijk dat hun persoonlijkheid en uniciteit op straat kan laten zien.

Hors ligne

 

Pied de page des forums