Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 29-09-2018 11:18:38

BellaWodehous
Nouveau membre
Date d'inscription: 29-09-2018
Messages: 0

Adidas Superstar Glitter

Andere details zijn witte Adidas Stan Smith Dames hielzooltjes van leren hielen, een witte middenzool van de boost en een doorzichtige NMD XR1 Trail-buitenzool die de dieplopende gletsjers van de regio vertegenwoordigt. Voor $ 180 en voor releasemarketing bij geselecteerde adidas-retailers op 25 maart ga je achter een paar aan. ? Dingen kunnen snel lelijk worden voor Asics als adidas uiteindelijk hun zin krijgt. adidas heeft besloten Asics voor de rechtbank te dagen voor zijn vermeende inbreuk op zijn intellectuele eigendom. Er is wel een plotwending, maar de ontwerpen van het merk hebben daar niets mee te maken.adidas vertelde onlangs aan de federale rechtbank van Delaware dat Asics en zijn onlangs overgenomen gelieerde onderneming FitnessKeeper Inc. technologie gebruiken die valt onder een reeks van 10 patenten van adidas die technologie voor draagbare apparaten voor het volgen van oefeningen en fitness en atletische training.

De My Asics mobiele app richt zich op tracking en training voor hardlopers, en adidas beweert dat Asics duidelijk inbreuk maakt op de patenten en had moeten weten dat de technologie is geregistreerd voor adidas. Adidas wees naar elementen van de My Asics-app, een versie van FitnessKeeper's Runkeeper-technologie, inclusief een Adidas Stan Smith Wit "live track" waarmee gebruikers hun bewegingen kunnen GPS-streamen, "audiocoaching" en zelfs het gebruik van draadloze technologie om communicatie te ontvangen als niet-toegestaan gebruik van de technologie die wordt gedekt door haar patenten. Uitbreiden op de draadloze communicatie beweert Adidas dat de functies van de Asics-app, zoals het vermogen om "fitnessinformatie te verzenden, vooraf bepaalde routes naar mobiele apparaten verzenden en trainingsplannen Adidas Superstar Blauw bieden,

Asics heeft ontvangen door het vermeende gebruik van haar patenten. Heeft u een extra $ 320 rondhangen liggen? Wil je jezelf behandelen? Pak de onlangs uitgebrachte adidas Y-3 Qasa Sandal op. Zoals de naam van het model suggereert, is dit een sandaalversie van de adidas Y-3 Qasa. De dingen vrij subtiel houden, is het zwart-witte kleurenschema bestaande uit zwarte nylon banden die bovenop een witte buisvormige buitenzool zijn geplaatst. Extra functies op de sandaal zijn de Y-3-branding op de hiel, het voetbed van traagschuim en TPU-ondersteuning aan de achterkant. Als je dit soort geld wilt uitgeven aan de Adidas Y-3 Qasa Sandal, kun je dat doen door deze op te halen bij bepaalde adidas Y-3-winkeliers. De adidas NMD R1 krijgt een geheel nieuw uiterlijk in Adidas Superstar Dames Sale twee verschillende kleurenbanen gemaakt exclusief voor vrouwen.

komt opgebouwd uit een nieuw Primeknit-bovenwerk, een nieuw hielkapje en een veel lagere enkel. Andere details zijn een traditionele middenzool met ribstof en een buitenzool met buizen. Kijk of de adidas Tubular Doom Soc zijn debuut maakt in de zomer van 2017. Bekijk in de tussentijd de officiële afbeeldingen hierboven. De populairste sneaker vanadidas is momenteel beschikbaar voor jouw de behoeften aanpassen in de nabije toekomst omdat de Ultra Boost binnenkort op mi adidas zal arriveren.Senior Concept Creator bij adidas Federico Maccapani bevestigde dit door de drie foto's hierboven op zijn Instagram te plaatsen met het bijschrift Happy om aan te kondigen dat adidas ultraBOOST op miadidas HEEFT SPOEDIG! Hoe snel? Daar zijn we nog niet zo zeker van.

Ten slotte wordt het gestroomlijnde ontwerp afgerond met een witte zool van volledige lengte. Deze variant van het model wordt voor $ 140 verhandeld en begint vanaf 23 maart aan het debuut bij geselecteerde adidas-winkelketens. Terwijl de adidas NMD City Sock 2 werd onthuld in een samenwerking met KITH en Naked, wordt eindelijk de officiële weergave van deze bijzondere colorway getoond, na zijn onthulling in januari. In vergelijking met zijn voorganger behoudt de sneaker zijn slanke ontwerpethos intact, hoewel het onderscheidende primeknit-bovenwerk nu gedetailleerd is met een ronde cirkelvormige overlay, naast de sokachtige kraag die zich uitstrekt in de richting van de tussenzool voor een betere toegankelijkheid. Behandeld in marine en wit, afwerking omvat bruine lederen hak tabs en een vernieuwde boost zool-eenheid, vergelijkbaar met de NMD R2.

Deelnemen aan hun al lange lijst van hardlopers zal de adidas A3 Twinstrike zijn. De schoen heeft een bovenwerk van wit gaas met gouden accenten Adidas Superstar Glitter op de branding met drie strepen, hiel, tussenzool en de tong-branding. Beneden hebben we een middenzool met A3 demping voor comfort. Kijk voor de adidas A3 Twinstrike in de Goldmet colorway bij bepaalde adidas-winkeliers. Binnenkort zaladidas een nieuw NMD-pakket uitbrengen dat zowel de NMD R1 als de NMD R2 bevat. Bekend als het adidas NMD Hong Kong-pakket, dit duo van NMD's laten zich inspireren door de heldere stadslichten van de stad Hong Kong, die wordt vertegenwoordigd door de 3M-hits en XENO-technologie die op de sneakers wordt gebruikt. Beide NMD's zijn [img]http://www.eventsacademy.nl/images/large/adidas stan smith dames-290bmw.jpg[/img] bedekt met zwart en de NMD R2 neemt a aan

Hors ligne

 

Pied de page des forums